23.03.2017 - Paul Auster

LET OP: BORDERKITCHEN MET PAUL AUSTER GEANNULEERD.
Paul Auster heeft zijn Europese tournee wegens gezondheidsredenen per direct afgebroken en is teruggevlogen naar New York. 
Hierdoor gaat zijn optreden op donderdag 23 maart aanstaande bij Borderkitchen in het Theater aan het Spui in Den Haag niet door. Er is helaas geen vervangende datum.

De grote Paul Auster komt naar BorderKitchen. Het werk van de bestsellerauteur, waaronder De New York-trilogie, Brooklyn dwaasheid en Onzichtbaar, werd vertaald in meer dan 40 talen en won een eindeloze lijst aan prijzen. Zeven jaar na zijn laatste boek, is er eindelijk een nieuwe Auster: 4 3 2 1. Het vertelt het verhaal van de twee weken te vroeg geboren Archibald Isaac Ferguson, wiens leven gelijktijdig vier verschillende paden zal volgen. Vier identieke Archibalds, bestaand uit hetzelfde dna, vier jongens die fysiek een en dezelfde zijn, leiden vier parallelle en volstrekt verschillende levens. Elk levenspad, van liefde tot vriendschappen en intellectuele intresses, neemt een andere richting. Zo ontvouwen de levensverhalen van de vier Archibalds zich.

Chris Keulemans interviewt Paul Auster in het Engels. 4 3 2 1 wordt uitgegeven door uitgeverij de Bezige Bij.